Räikkönen pokazal Vettlu, kdo je šef

Foto: Epa kimi raikkonen sebastian vettel
Po prvi dirki nove sezone F1 imajo največ razlogov za zadovoljstvo pri Ferrariju.
Oglej si celoten članek

Dirko za VN Avstralije v Melbournu, kjer se že nekaj let tradicionalno začne sezona elitnega dirkaškega športa, je dobil dirkač Ferrarija Sebastian Vettel.

VN Avstralije Uvodna dirka sezone minila brez zmage Mercedesa

Za Nemca je bila to že 48. zmaga v karieri, s čimer je samo še tri oddaljen od nekdanjega rekorderja Alaina Prosta (51). Več zmag sta dosegla samo še Lewis Hamilton (62) in Michael Schumacher (91).

Aktualni svetovni prvak Hamilton je dirko v Avstraliji začel z najboljšega startnega položaja, a se je moral na koncu zadovoljiti z drugim mestom. Tretji je bil drugi dirkač Ferrarija Kimi Räikkönen.

Začetek Se bodo pri F1 rešili z aparatov?

"Ledeni Finec" je po dirki spet postal zvezda družbenih omrežij, ker je na zmagovalnem odru ohladil razposajenega Vettla. Ta ga je želel politi s šampanjcem, vendar mu je dal Räikköinen jasno vedeti, da ni razpoložen. Vettel je razumel namig in moštvenega kolega pustil na miru.

Fincu, ki je zabeležil 92. uvrstitev na zmagovalni oder, ni bilo do polivanja in pekočih oči, zato je raje nagnil steklenico in si privoščil nekaj zasluženih požirkov.

Konec ere "Ko bo rešil prvo življenje, bodo vsi pomisleki izginili"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.