Randolph spet poškodovan, tokrat bo okreval dlje

Foto: Profimedia
Slovenski reprezentant ameriškega rodu jo je skupil na tekmi Evrolige v torek.
Oglej si celoten članek

Real Madrid je v torek visoko izgubil na gostovanju pri Baskonii (105:75), ob tretjem zaporednem porazu v elitnem evropskem tekmovanju pa je kraljevi klub moral prenesti še eno slabo novico.

Blamaža Dončićev trener: "Naj**al sem!"

Na srečanju v Vitorii-Gasteiz se je namreč poškodoval Anthony Randolph, krilni center si je načel tretjo stopalno kost na desni nogi. Počival bo med pet in šest tednov, v letošnjem koledarskem letu trener Pablo Laso tako praktično ne bo več mogel računati nanj. Randolph je v oktobru že okreval po poškodbi, takrat jo je skupila njegova rama. 

Real ima na centerskih položajih obilo težav. Sezono je že zaključil Ognjen Kuzmić, za dlje časa je s parketa odsoten tudi Gustavo Ayón. Madridčani so kot nadomestilo že angažirali Walterja Tavaresa.

Razdvojeni Kaos v režiji Fibe, pri evroligašu javno rekli "ne"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.