Razbita miza in jok odraslih moških: "Nikoli ne boste dosegli ničesar!"

Foto: Saša Despot Andreas Herzog.
Foto: Saša Despot Andreas Herzog.
Po ponedeljkovem srečanju v Ljubljani so imeli Izraelci veliko razlogov za jezo in žalost.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Slovenije so septembrski tekmi v kvalifikacijah za Euro 2020 opravili z odliko, saj so v Stožicah ugnali tako Poljsko (2:0) kot Izrael (3:2).

Junak Verbič: Če je bil gol najlepši trenutek? Pravzaprav to ni nič.

Posebej sladka je bila zmaga nad slednjim, saj so izbranci Matjaža Keka sredi drugega polčasa zaostajali z 1:2, nato pa prišli do popolnega preobrata po zadetku v 90. minuti.

Povsem drugače kot Slovenci so se po srečanju v Ljubljani počutili Izraelci. Ti so v petek doma le remizirali s Severno Makedonijo (1:1) in so po porazu v Stožicah v zahtevnem položaju za uvrstitev na prvo veliko tekmovanje po letu 1970.

Izraelski selektor Andreas Herzog, ki prav danes praznuje 51. rojstni dan, je bil po obračunu pred novinarji sicer razmeroma zbran in miren, a po poročanju izraelskih medijev je bilo po zadnjem sodniškem žvižgu precej drugače v slačilnici gostov.

Nemški Bild tako navaja izraelske portale, ki so poročali o neredu v slačilnici in celo o v besu zlomljeni masažni mizi. Več igralcev, med njimi izkušena Bibras Natcho in Beram Kayal, naj bi bilo v solzah, ko je v prostor vstopil vidno razdraženi Herzog.

A žalost njegovih varovancev Avstrijca, ki je v času aktivne kariere nastopal za Werder Bremen in Bayern München, ni zadržala pred izbruhom. "Naivni ste! Nikoli ne boste dosegli ničesar!" je besnel nekdaj odlični nogometaš.

Fifa 20 Tako dober je! Janu Oblaku se je vrhunsko poklonila tudi slavna video igra!

Mediji navajajo še, da je tehnični direktor izraelske reprezentance Willie Rothensteiner po izbruhu igralcem zagrozil, da v javnosti nikakor ne smejo govoriti o dogajanju v slačilnici.

Izrael, ki ima po šestih tekmah na računu osem točk, bo do konca kvalifikacij igral z Avstrijo v gosteh, doma z Latvijo in Poljsko ter v gosteh s Severno Makedonijo.

Tragedija Potožil nad slabostjo, ponoči umrl

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:51 10. September 2019.

    Slovenija, kdaj boste take gole, ki ste jih včeraj dobili, tudi znali zadeti ? ? ?

  • 15:01 10. September 2019.

    Bravo Slovenci. Gremo na EP

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.