Razkrita datum ponovnega zagona in enotno prizorišče Lige prvakov

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Rešitev naj bi dokončno potrdili na zasedanju izvršnega odbora Uefe 17. junija.
Oglej si celoten članek

Delovna skupina, ki jo sestavljajo Evropska nogometna zveza (Uefa), Evropsko klubsko združenje (ECA) in domače evropske lige, naj bi sprejela odločitev, da se bo prekinjena nogometna Liga prvakov nadaljevala 8. avgusta.

V četrtfinalu naj bi igrali po formatu ene tekme, zaključni turnir najboljših štirih pa naj bi bil v Istanbulu.

NZS Znan datum začetka prve nogometne lige

S predlogi naj bi se strinjala večina klubov, dokončno pa naj bi jih potrdili na zasedanju izvršnega odbora Uefe 17. junija, poroča španski As.

Liga prvakov se mora nadaljevati s povratnimi tekmami osmine finala, po katerih bo znano, kdo se bo v četrtfinalu pridružil Atalanti, RB Leipzigu, madridskemu Atléticu in PSG, ki so si napredovanje že zagotovili.

Še dva dneva prej se naj bi začela Liga Evropa, imela pa naj bi enak format tekem kot Liga prvakov.

"Epska vrnitev" Uefa po treh letih priznala, da je sodnik uničil PSG ter pomagal Barceloni

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.