Razkrito srce parajoče zadnje sporočilo nogometnega zvezdnika pred nesrečo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nogometni zvezdnik Jose Antonio Reyes je junija tragično preminil v prometni nesreči. Dva meseca po usodni nesreči se je njegova žena Noelia Lopez odločila objaviti njegovo zadnje sporočilo.
Oglej si celoten članek

Junija letos je nogometni svet pretresla tragična prometna nesreča, v kateri je preminil španski nogometaš Jose Antonio Reyes.

Na praznik nogometa Umrl španski nogometni zvezdnik, star komaj 35 let!

Podrobnosti Zvezdnik Arsenala, Reala, Atletica in Seville v smrt pri 200 km/h

Nekdanji igralec Arsenala je nastradal na avtocesti A-376 med Sevillo in Utrero. Njegov Mercedes Brabus S550 je pri hitrosti 237 km/h zletel s ceste, udaril v nekaj stebričkov ter se parkrat prevrnil. Avtomobil je nato zajel še ogenj.

Poleg nekdanjega španskega reprezentanta je preminil še njegov sorodnik Jonathan Reyes, medtem ko je tretji potnik, Juan Manuel Calderon, uspel preživeti, a utrpel težke opekline.

Nogometni zvezdnik Edini preživeli razkril: "Mudilo se mu je domov, da bi presenetil ženo."

Od Reyesovega pogreba je minilo že več kot dva meseca, a rane so še vedno sveže. V spomin na svojega moža je tako Reyesova žena Noelia Lopez na socialnih omrežjih objavila zadnje sporočilo, ki ji jo je poslal njen pokojni mož.

"Dobro jutro, draga, ljubim te," je napisal v sporočilu, katerega ji je poslal ob 7:43 zjutraj, približno štiri ure preden je umrl za posledicami prometne nesreče.

Foto: Twitter Jose Antonio Reyes

Noelia Lopez se je po tragični izgubi od svojega moža poslovila s čustvenim pismom:

"Ljubezen moja, ne morem prenesti takšne bolečine. Pustil si nas same, vzel si mojo voljo do življenja. Danes ti moram reči zbogom, toda nimam moči. Rekla ti bom, da se kmalu vidimo, kajti jaz in ti bova skupaj za vedno. Ti, ki si bil moje celotno življenje, pomagaj mi, ker si ne morem predstavljati življenja brez tebe. Pomagaj mi, da potolažim najine hčerke. Daj mi moči. Vedno bomo mislili nate, za vedno te bomo nosili v naših srcih. Nudil si nam najboljše možno življenje ter zapuščaš nas z najlepšimi spomini. V Noelinih očeh bom videla tebe, medtem ko se bom v Trianinem nasmehu smejala s teboj. Ljubim te in vedno te bom ljubila!"

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.