Rdeča luč za oglas Ronalda in Neymarja

Foto: Youtube
Foto: Youtube
V Braziliji so prepovedali predvajanje oglasa, v katerem nastopata ''pravi'' Ronaldo in napadalec Barcelone Neymar, ker naj bi mlade spodbujal k neodgovorni uporabi telefona.
Oglej si celoten članek

Brazilski državni svet za nadzor oglaševanja je prepovedal objavo oglasnega sporočila telekomunikacijskega podjetja Claro, ker naj bi mlajšim gledalcem posredoval napačno sporočilo.

V spornem oglasu nastopata Ronaldo in Neymar, in sicer upokojeni brazilski nogometaš opravi nekaj hudomušnih telefonskih klicev na številko svojega rojaka in se v enem izmed njih pretvarja, da je Neymarjevo dekle Bruna Marquezine. Oglas so prepovedali zato, ker naj bi otrokom posredoval napačno sliko o obeh nogometaših in spodbujal nadležne telefonske klice.

Oglas se je, ironično, na tržišču pojavil slab mesec po tem, ko je Neymar svoje najbolj fanatične navijače zaprosil, naj ga prenehajo nadlegovati s telefonskimi klici, ki dežujejo vse od jutranjih ur. ''Telefonske številke ne morem zadržati niti dva tedna,'' se je jezil Brazilec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.