Šport > Nogomet
14 ogledov

Rdeča luč za oglas Ronalda in Neymarja

ronaldo Youtube
V Braziliji so prepovedali predvajanje oglasa, v katerem nastopata ''pravi'' Ronaldo in napadalec Barcelone Neymar, ker naj bi mlade spodbujal k neodgovorni uporabi telefona.

Brazilski državni svet za nadzor oglaševanja je prepovedal objavo oglasnega sporočila telekomunikacijskega podjetja Claro, ker naj bi mlajšim gledalcem posredoval napačno sporočilo.

V spornem oglasu nastopata Ronaldo in Neymar, in sicer upokojeni brazilski nogometaš opravi nekaj hudomušnih telefonskih klicev na številko svojega rojaka in se v enem izmed njih pretvarja, da je Neymarjevo dekle Bruna Marquezine. Oglas so prepovedali zato, ker naj bi otrokom posredoval napačno sliko o obeh nogometaših in spodbujal nadležne telefonske klice.

Oglas se je, ironično, na tržišču pojavil slab mesec po tem, ko je Neymar svoje najbolj fanatične navijače zaprosil, naj ga prenehajo nadlegovati s telefonskimi klici, ki dežujejo vse od jutranjih ur. ''Telefonske številke ne morem zadržati niti dva tedna,'' se je jezil Brazilec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.