Z Ronaldovimi milijoni nakupuje v Chelseaju

Foto: Epa Eden Hazard
Real Madrid želi dva belgijska nogometaša Chelsea.
Oglej si celoten članek

Real Madrid pospešeno išče zamenjavo za Cristiana Ronalda. PSG-jeva Neymar in Kylian Mbappe nista na voljo. Alternativa ni nič slabša! Mediji po vsej Evropi danes pišejo, da je Florentino Perez že poslal ponudbo v Chelsea - za belgijskega reprezentanta Edena Hazarda. Prva ponudba naj bi znašala 125 milijonov evrov. Govori pa se, da Chelsea zahteva mnogo več, skoraj 200 milijonov.

Real pa bi obenem londonskemu klubu rad speljal še vratarja Thibauta Courtoisa. Za še enega člana belgijske reprezentance pa naj bi pripravili 40 milijonov.

Prepovedi Prve težave za novega trenerja Chelseaja

Angleški mediji pišejo, da bodo lažje dobili vratarja kot napadalca. Zamenjava za Courtoisa naj bi bil Joe Hart, ki ni več v načrtih Pepa Guardiole pri Manchestru Cityju in ne Slovenec Jan Oblak iz Atletica.

Davki Razlog, zakaj je Ronaldo izbral Juventus

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.