Real pri snubljenju Pogbaja trčil v zid

Foto: Epa paul pogba
Francoski vezist je visoko na seznamu želja Zinedina Zidana, a njegov prestop je malo verjeten.
Oglej si celoten članek

Povratnik k belemu baletu Zinedine Zidane ne skriva naklonjenosti do zvezdnika rdečih vragov Paula Pogbaja, največjo oviro pri potencialni selitvi iz Manchestra v Madrid pa predstavlja nogometaševa plača. 

Pogba pri Manchester Unitedu zasluži 17 milijonov evrov in po poročanju španskih medijev ni pripravljen pristati na manjšo plačo. Če bi mu Real ponudil enako vsoto, bi 26-letnik postal najbolje plačani nogometaš kraljevega kluba, kar bi lahko ujezilo dolgoletna člana kluba Garetha Bala (15 milijonov) in Sergia Ramosa (11,8 milijona).

Pri Realu so se vedno zelo skrbno lotevali plačne hiearhije v moštvu, zato Pogbajev zaslužek na Otoku predstavlja ogromno, morda celo nepremistljivo prepreko za Realove pogajalce.

Foto: Epa paul pogba

Poleg plače sta prisotni vsaj še dve oteževalni okoliščini, ki bi lahko dokončno ohladili Realov interes.

Manchester United ima za seboj klavrno sezono in se trenutno nahaja šele na šestem mestu ligaške lestvice. Rdeči vragi so samo v Premier League prejeli kar 48 zadetkov, kar je največ doslej. V ligi prvakov so jih v četrtfinalu precej gladko izločili nogometaši Barcelone.

Prodaja enega največjih zvezdnikov kluba bi v tem trenutku pomenila še en udarec za razočarane navijače, zato si bodo v klubu bržkone prizadevali Pogbaja zadržati na Old Traffordu.

Sramotno Katastrofa Manchester Uniteda

Tretja ovira za Real je neizprosni agent Mino Raiola, ki bo v pogovorih z galaktiki zastavil trda pogajalska izhodišča in, kot trdijo pri AS-u, ne bo pristal na znižanje plače njegovemu slavnemu varovancu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.