Real že stopil v kontakt z dvema trenerjema

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Po odhodu Zinedina Zidana so pri Realu začeli lov na novega trenerja.
Oglej si celoten članek

Po presenetljivem odhodu Zinedina Zidana, ki je z madridskim Realom pred dnevi osvojil še svojo tretjo zaporedno lovoriko evropskega prvaka, se pri kraljevem klubu niso obirali. Krenili so v lov na novega prvega moža na klopi, po pisanju španskih medijev pa so že stopili v stik z dvema strokovnjakoma.

Real v šoku Zidane razkril razloge za odstop le nekaj dni po velikem slavju

Kot prvi favorit za prevzem posla je sedanji trener Tottenhama Mauricio Pochettino, ki je dolga leta igralske kariere prebil prav v Španiji. Za Espanyol je v letih 1994-200 in 2004-2006 odigral 275 ligaških tekem, nekdanji branilec pa je pri tem dosegel 13 zadetkov. V Evropi je nosil tudi dres francoskih klubov PSG in Bordeaux. Po koncu igralske poti je bil trener Espanyola, Southamptona in Tottenhama, s slednjim se je prebil v vrh angleškega nogometa, vendar zaenkrat ostal brez lovorik. Na klopi Londončanov je od leta 2014, pred kratkim pa je svojo pogodbo še podaljšal. Z vodstvom kluba naj bi imel dogovor, da lahko zapusti Tottenham v primeru dovolj visoke ponudbe.

Real Madrid Šok v Madridu: Zidane odstopil z mesta trenerja

Drugi na seznamu želja je nemški selektor Joachim Löw, ki ima z elfom pogodbo sicer sklenjeno do leta 2022, a bo o njegovi prihodnosti odločal tudi tokratni nastop na svetovnem prvenstvu v Rusiji, kjer Nemčija brani naslov svetovnih prvakov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.