Realovec podal namig o Dončićevi prihodnosti

Foto: Epa rudy fernandez
Košarkar Real Madrida je izdal namig o prihodnosti Luke Dončića.
Oglej si celoten članek

Čeprav uradno ni potrjeno, kje naj bi v prihodnji sezoni igral Luka Dončić, je španski košarkar Rudy Fernandez očitno mnenja, da se 19-letnik seli v ligo NBA.

Razburjenje v ZDA Šef Phoenixa brani Dončića: "Postavite se v njegove čevlje"

Dončić je še pred začetkom turnirja Final Four veljal za enega izmed favoritov za prvi izbor drafta najmočnejše košarkarske lige na svetu, z odlično igro v najpomembnejšem delu sezone pa je svoje možnosti samo še povečal.

Prihodnost prvega zvezdnika evropske košarke je za zdaj zavita v tančico skrivnosti, v Realovi slačilnici pa, kot kaže, vlada prepričanje, se Luka poslavlja.

"Ne, nisem", je na vprašanje, ali je že kdaj videl tako mladega, a obenem tako dominantnega igralca, odvrnil Fernandez in dodal: "On je poseben fant. Neverjeten igralec. Uživati moramo v tej sezoni z Lukom, ker vemo ..." 

"Res je poseben. Igral je z najboljšimi košarkarji na svetu. Prihodnje leto ga bomo verjetno pogrešali, a to je normalno. Star je 19 let in zasluži si vse to," je dodal 33-letnik.

Počasen fant? Tako so strokovnjaki ocenili Dončićev finalni nastop
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:20 21. Maj 2018.

    Madona no, a lahko počakate na razplet te sage o prestopu v NBA? Vsak dan variacije na isto temo. A …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.