Reprezentant doživel infarkt

Foto: Profimedia
Nova žalostna novica iz sveta nogometa.
Oglej si celoten članek

Enaindvajsetletni nigerijski reprezentant Samuel Kalu je na treningu pred začetkom afirškega prvenstva, ki bo potekalo v Egiptu, doživel srčni napad. Nogometaš Bordeauxa je bil prepeljan v bolnišnico.

"Dejali so mi, da je njegovo stanje stabilno. V bolnišnici še opravljajo teste, ampak je v redu. Je dehidriran, rekel sem mu, da mora popiti več tekočine," je povedal Ademola Olajire, predstavnik za medije v nigerijski izbrani vrsti. Francoski mediji so zapisali, da je nadaljevanje kariere za ofenzivnega nogometaša zdaj pod velikim vprašajem. Nigerija bo sicer danes zaigrala proti Burundiju.

Kalu se je sicer pred tremi meseci srečal z družinsko krizo. Kriminalci so namreč v domovini ugrabili njegovo mamo, policija pa se še vedno trudi rešiti primer. Ugrabitelji so sprva zahtevali tri milijone nigerijskih nairov (nekaj več kot 7.300 evrov), vsoto je nogometaš plačal, nato pa je odkupnina narastla na 50 milijonov NGN (122 tisoč evrov).

Prosi za pomoč Nogometašu ugrabili mamo, po plačani odkupnini zdaj zahtevajo še višjo

"Obljubili so, da jo bodo izpustili, ko jim bom plačal. Dal sem jim denar, čakal sem celo noč, da bi jo videl, a jo niso izpustili," je po plačilu prve odkupnine dejal nogometaš, ki je pred to sezono v Bordeauh prišel iz Genta za 8,5 milijona evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:58 22. Junij 2019.

    Google trenutno plačuje od 17.000 do 22.000 dolarjev za delo na spletu od doma. K tej dejavnosti sem se pridružil …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.