Šport > Nogomet
2385 ogledov

Reprezentant doživel infarkt

Samuel Kalu
Nova žalostna novica iz sveta nogometa.

Enaindvajsetletni nigerijski reprezentant Samuel Kalu je na treningu pred začetkom afirškega prvenstva, ki bo potekalo v Egiptu, doživel srčni napad. Nogometaš Bordeauxa je bil prepeljan v bolnišnico.

"Dejali so mi, da je njegovo stanje stabilno. V bolnišnici še opravljajo teste, ampak je v redu. Je dehidriran, rekel sem mu, da mora popiti več tekočine," je povedal Ademola Olajire, predstavnik za medije v nigerijski izbrani vrsti. Francoski mediji so zapisali, da je nadaljevanje kariere za ofenzivnega nogometaša zdaj pod velikim vprašajem. Nigerija bo sicer danes zaigrala proti Burundiju.

Kalu se je sicer pred tremi meseci srečal z družinsko krizo. Kriminalci so namreč v domovini ugrabili njegovo mamo, policija pa se še vedno trudi rešiti primer. Ugrabitelji so sprva zahtevali tri milijone nigerijskih nairov (nekaj več kot 7.300 evrov), vsoto je nogometaš plačal, nato pa je odkupnina narastla na 50 milijonov NGN (122 tisoč evrov).

Samuel Kalu Prosi za pomoč Šport Nogometašu ugrabili mamo, po plačani odkupnini zdaj zahtevajo še višjo

"Obljubili so, da jo bodo izpustili, ko jim bom plačal. Dal sem jim denar, čakal sem celo noč, da bi jo videl, a jo niso izpustili," je po plačilu prve odkupnine dejal nogometaš, ki je pred to sezono v Bordeauh prišel iz Genta za 8,5 milijona evrov.

Komentarjev 1
  • Avatar Elizabeth_Heinicke
    Elizabeth_Heinicke 10:58 22.junij 2019.

    Google trenutno plačuje od 17.000 do 22.000 dolarjev za delo na spletu od doma. K tej dejavnosti sem se pridružil pred 2 meseci in v prvem mesecu te dejavnosti sem zaslužil 20544 $. Lahko rečem, da se je moje življenje ...prikaži več popolnoma izboljšalo! Preveri, kaj delam. obisk ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com