Rešil življenje, nato zabil gol

Foto: Profimedia
Nogometaš se je izkazal s prisebno reakcijo v kočljivi situaciji.
Oglej si celoten članek

V okviru sedmega kola elitne portugalske nogometne lige sta se v Portimãu pomerila Portimonense in lizbonski Sporting. Domači so malce presenetljivo slavili zmago (4:2), toda razplet tekme je ostal v ozadju zaradi dogodka ob koncu prvega polčasa.

Kekov naslednik Kekov naslednik v Ljubljani legenda, na Reki ga že podijo

Med akcijo domačih, ki se je končala z zadetkom Japonca Shoyija Nakajime, je francoski vratar v vrstah Sportinga Romain Salin ob posredovanju treščil z glavo v vratnico in ostal brez zavesti.

Prvi mu je na pomoč priskočil urugvajski soigralec Sebastián Coates in mu s prisebno reakcijo sprostil dihalne poti. S tem je zdravstveni službi močno olajšal delo, Salinu pa morda celo rešil življenje.

Salin je po dogodku seveda zapustil zelenico, Coates, nekdanji branilec Liverpoola, pa je srečanje odigral do konca in v 88. minuti celo dosegel zadetek za takratno znižanje rezultata na 3:2. 

Škofjeloška hobotnica To obrambo Oblaka morate videti!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.