Ribery se na Angleže pripravlja na – 120 stopinjah

Foto: Reuters Franck Ribery Francija komora Foto: Reuters Franck Ribery Francija komora Foto: Reuters Franck Ribery Francija komora
Francoski zvezdnik Franck Ribery se je odločil za neobičajno pripravo na prvo srečanje na evropskem prvenstvu proti Angliji, saj se je podal v posebno savno s 120 stopinjami. Temperatura telesa naj bi se spustila le za 12 stopinj, a se zaradi tega veliko hitreje obnavlja. Že na prvi tekmi galskih petelinov proti Angležem bomo videli, ali je bila ta poteza Riberyja pametna.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:46 8. Junij 2012.

    Skeptik..prav je napisal avtor, saj v krio (cryo - ledeno) savni lahko pride do temperature - 195°C ! (ja minus!!):) …

  • 14:45 8. Junij 2012.

    Kaj je zdaj prav? Savna z -120 stopinjami ali +120 stopinjami. Malce neobičajno bi bilo, da se mu temperatura telesa …

  • 14:19 8. Junij 2012.

    Kot drugo pa to ni krio komora, ampak krio savna:)! V Krio komoro je hodila npr. Petra Majdič pri katerem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.