Šport
29 ogledov

Ribery se na Angleže pripravlja na – 120 stopinjah

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • anja.scuka 14:17 08.junij 2012.

    ** Komentar je bil zaradi neprimerne vsebine odstranjen **

  • Krio Terapija 14:19 08.junij 2012.

    Kot drugo pa to ni krio komora, ampak krio savna:)! V Krio komoro je hodila npr. Petra Majdič pri katerem si v zaprtem prostoru, maska,... in predvsem je 15 X dražja od krio savno z iztim učinkom. Seveda ima pa ...prikaži več še paleto učinkov npr.: za diete - poraba do 1000 kCal na terapijo, anti celulit zaradi, ke rpridobi koža na elastičnosti + dosti več hranilnih snovi zaradi povišane cirkulacije, deluje protibolečinsko, regeneracija po poškodbah je dosti hitrejša in še veliko več lahko zveste na spletni strani krios.si

  • Avatar skeptik
    skeptik 14:45 08.junij 2012.

    Kaj je zdaj prav? Savna z -120 stopinjami ali +120 stopinjami. Malce neobičajno bi bilo, da se mu temperatura telesa zniža za samo 12 stopinj v savni, ki ima 120 stopinj celzija. En majhen minus precej spremeni celotno zadev. Pravzaprav ...prikaži več je razlika neverjetnih 240 stopinj.Naj avtor še enkrat prebere prispevek, preden ga rukne na strežnik.

  • Krio Terapija 13:55 08.junij 2012.

    http://www.krios.si/images/stories/KT-S2P-KRIOS.pdf tu je študija zakaj športnikom pomaga Krio Terapija : regeneracija po napornih treningih, tekmah je zelo učinkovita. Tako lahko vsako dnevno dviguje intenzivnost treningov in pripomore k dvigu psiho fizične kondicije. Zakaj tudi psihične..., ker je to šok terapija ...prikaži več se sproži dosti endorfina hormona sreče (zdravi se tudi depresijo z KT!), dvig imunskega sistema, in je zelo dobra preventiva pred poškodbami mišič, vezi itd! + veliko več....Še marsikaj bi lahko napisali o tem tako, da če koga kaj zanima kar naj pokliče na 031514450 !:)

  • Krio Terapija 15:46 08.junij 2012.

    Skeptik..prav je napisal avtor, saj v krio (cryo - ledeno) savni lahko pride do temperature - 195°C ! (ja minus!!):) Temperatura kože (predvsem na stegnih) se ohladi na cca. 0 - 5 °C, notranji telesna temperatura pa pade za cca. ...prikaži več 0,5°C! To je, kot rečeno šok terapija pri kateri je princip aktiviranje možganov na alarm z pospešeno prebavo, izločanje hormonov, vasokonstrukcijo,...!:)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.