Riera vrnil udarec lastniku Olimpije: "S takšnimi besedami ..."

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Španski nogometni strateg Albert Riera je po dvojni kroni ob koncu sezone zaradi nesoglasij z vodstvom zapustil Olimpijo.
Oglej si celoten članek

Obtožbe, ki jih je lastnik nogometnega kluba Olimpije Adam Delius na račun trenerja Alberta Riere izrekel v pogovoru za Delo, so prišle tudi do Španca. Odzval se je na spletni strani Sportkluba, in sicer sarkastično, Nemcu se je zahvalil za prijazne besede.

Nova era Olimpija kljub dvojni kroni povlekla veliko potezo

"Gospodu Deliusu se zahvaljujem za prijazne besede. Hvala, ker spoštujete moje profesionalno delo, ki sem ga opravil v Olimpiji. S takšnimi besedami slovesa sem prepričan, da si bo veliko nogometnih ljudi v prihodnosti želelo delati v Olimpiji. Sam si v prihodnosti želim zdravo in čisto Olimpijo," je bil kratek Riera.

Foto: Twitter/Albert Riera Albert Riera

Delius je Riero obtožil neprimernega vedenja.

"Oprostite, toda Albert ni pri zdravi pameti. Zaradi njegovega obnašanja sem se moral tudi stalno opravičevati - predsednikom Maribora, Mure, Kopra in pred kratkim tudi Celja," je med drugim dejal Delius.

Zakulisje Predsednik Olimpije udaril: "Oprostite, toda Albert ni pri zdravi pameti!"

Kot je dodal 65-letnik, s takšnim vedenjem Riera, ki je popolnoma prekinil komunikacijo z vodstvom kluba, nikjer drugje, pri nobenem drugem predsedniku, ne bi preživel oktobra: "Sam pa sem se držal nazaj in ostal miren. Klub je pri meni vedno na prvem mestu, poleg tega nisem želel vznemirjati moštva, ki je bilo na poti k naslovu državnega prvaka."

Foto: Twitter Adam Delius Olimpija Ljubljana

To je razlog Riera zapušča Olimpijo! Želel si je ostati, toda ...

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.