Šport > Nogomet
1628 ogledov

Riera vrnil udarec lastniku Olimpije: "S takšnimi besedami ..."

Albert Riera Profimedia
Španski nogometni strateg Albert Riera je po dvojni kroni ob koncu sezone zaradi nesoglasij z vodstvom zapustil Olimpijo.

Obtožbe, ki jih je lastnik nogometnega kluba Olimpije Adam Delius na račun trenerja Alberta Riere izrekel v pogovoru za Delo, so prišle tudi do Španca. Odzval se je na spletni strani Sportkluba, in sicer sarkastično, Nemcu se je zahvalil za prijazne besede.

Nova era Šport Olimpija kljub dvojni kroni povlekla veliko potezo

"Gospodu Deliusu se zahvaljujem za prijazne besede. Hvala, ker spoštujete moje profesionalno delo, ki sem ga opravil v Olimpiji. S takšnimi besedami slovesa sem prepričan, da si bo veliko nogometnih ljudi v prihodnosti želelo delati v Olimpiji. Sam si v prihodnosti želim zdravo in čisto Olimpijo," je bil kratek Riera.

Albert Riera | Avtor: Twitter/Albert Riera Twitter/Albert Riera

Delius je Riero obtožil neprimernega vedenja.

"Oprostite, toda Albert ni pri zdravi pameti. Zaradi njegovega obnašanja sem se moral tudi stalno opravičevati - predsednikom Maribora, Mure, Kopra in pred kratkim tudi Celja," je med drugim dejal Delius.

Albert Riera Zakulisje Šport Predsednik Olimpije udaril: "Oprostite, toda Albert ni pri zdravi pameti!"

Kot je dodal 65-letnik, s takšnim vedenjem Riera, ki je popolnoma prekinil komunikacijo z vodstvom kluba, nikjer drugje, pri nobenem drugem predsedniku, ne bi preživel oktobra: "Sam pa sem se držal nazaj in ostal miren. Klub je pri meni vedno na prvem mestu, poleg tega nisem želel vznemirjati moštva, ki je bilo na poti k naslovu državnega prvaka."

Adam Delius Olimpija Ljubljana | Avtor: Reševalni pas/Twitter Adam Delius, predsednik Olimpije. Reševalni pas/Twitter

Albert Riera To je razlog Šport Riera zapušča Olimpijo! Želel si je ostati, toda ...

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.