Rijeka našla Kekovega naslednika

Foto: Profimedias Matjaž Kek HNK Rijeka
Hrvaški nogometni klub naj bi se dogovarjal s starim znancem Olimpije.
Oglej si celoten članek

Nekdanjega slovenskega selektorja Matjaž Keka, ki je po več kot petih letih odstopil s položaja trenerja Rijeke, naj bi nasledil hrvaški kolega Igor Bišćan, ki je lani osvojil dvojno krono z Olimpijo, a je zaradi nesoglasij s predsednikom Milanom Mandarićem vseeno moral zapustiti Ljubljano.

Napeto Poglejte bližnje srečanje Keka z navijači Armade pred stadionom

Med nasledniki slovenskega trenerja se je omenjalo kopico nogometnih strokovnjakov, kot so Dean Klafurić, Damir Buriš. Igor Tudor, Samir Toklap, Nikola Jurčević in celo nekdanji sloviti italijanski vratar Walter Zenga.

Po poročanju hrvaških medijev naj bi Bišćan že danes pripotoval na Reko in podpisal dogovor. Nekdanji trener Olimpije je bil sicer tik pred odhodom na Ciper, kjer naj bi prevzel Anorthosis Famaguste, vprašanje pa je, kakšen dogovor je sklenil s ciprskim klubom. Po navedbah hrvaških medijev naj bi podpisal zgolj predpogodbo, kar bi mu olajšalo nenadno spremembo načrta.

Anketa Kaj si navijači Rijeke mislijo o Keku

40-letni Zagrebčan je v karieri vodil hrvaškega prvoligaša NK Rudeš, kjer je bil sprva pomočnik trenerja, nato pa je prevzel vlogo glavnega stratega. Največji uspeh trenerske kariere je dosegel v Ljubljani, kjer je z Olimpijo prišel do dvojne krone.

Spletna stran ciprskega Anorthosisa sicer poroča, da naj bi se Bišćan danes zglasil na Cipru. Med strokovnimi delavci kluba je kot trener še vedno naveden Bišćanov predhodnik Ronny Levy.

Video Rijeka pripravila čustven video ob Kekovem slovesu

Foto: Profimedia Igor Bišćan

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.