Šport > Nogomet
3628 ogledov

Kaj si navijači Rijeke mislijo o Keku

Matjaž Kek HNK Rijeka
Hrvaški Novi list je na svoji spletni strani objavil anketo, v kateri navijače Rijeke sprašuje, ali naj Matjaž Kek ostane trener kluba.

Novi list je opravil spletno anketo, v katerem je sodelovalo 12.400 bralcev. Iz glasovanja je očitno, da bi si večina navijačev Rijeke želela, da Matjaž Kek še naprej ostane na klopi prvoligaša z Rujevice

matjaž kek Šok na Reki Šport Kek šokiral z odstopom

Kar 78 % vseh sodelujočih se strinja, da bi Kek moral ostati ter da ni kriv za rezultatsko krizo kluba. Da bi Kek moral zapustiti klop Rijeke, pa se strinja 17 % anketirancev, medtem ko se 5 % ne more odločiti.

Navijaška skupina Armada je svoje mnenje pokazala že takoj po tekmi s Gorico, katero je Rijeka presenetljivo izgubila, ko je na parkirišču pred stadionom v Veliki Gorici obkrožila Keka ter ga nagovarjala, naj ostane. Oglasil se je tudi predsednik Armade Dejan Božić, ki je izjavil, da najzvestejši navijači za odgovrne smatrajo igralce.

matjaž kek navijači armada Napeto Šport Poglejte bližnje srečanje Keka z navijači Armade pred stadionom

Poleg same ankete pa je bilo možno oddati tudi svoj komentar o Keku. Tukaj je nekaj najzanimivejših, ki so se pojavili na spletni strani Novega lista:

"Človek je dal vse za Rijeko, na igrišču je pustil dušo in srce, a igralci mu tega ne vračajo. Sramota za eno veliko Rijeko. Velika izguba."

"Ne bi smeli sprejeti Kekovega odstopa, nikjer ne bomo našli boljšega trenerja."

"Kek naj ostane! Miško (Damir Mišković - predsednik Rijeke op. p.) naj gre! Naj klub proda nekomu, ki bo vlagal in dvignil klub..."

Neokusno ter neprimerno je sedaj kriviti predsednika kluba. Če ne bi bilo gospoda Miškovića, ki je prepričal Social Sport ter gospoda Volpija, da vložijo v ta propadajoči klub, ne bi niti spoznali gospoda Keka, osvojili naslov prvaka, klub pa bi nam še vedno trenirali podpovprečni trenerji. Gospod Kek bo ostal z zlatimi črkami zapisan v zgodovino kluba, kot najtrofejnejši trener in velika mu hvala za to! Gospod Mišković je naš najtrofejnejši predsednik in naše gore list ter definitivno najzaslužnejši za vse, kar se je zgodilo ter za to, kar Rijeka pomeni danes in zagotovo bo našel primerno menjavo za gospoda Keka. To bo težko, toda ne nemogoče! Sedaj klub potrebuje podporo, ker vseeno je klub nad vsemi. Sedaj se izkažimo za navijače kluba, kot se je pokazal tudi gospod Kek s svojim ravnanjem, ko je odprl vrata novim močem."

"Sodniška mafia ga je obsodila in sedaj ga linčajo. Ve se, kdo mora biti prvak. Mafia je končala s svojo nalogo."

"Nihče ni nezamenljiv."

"Namesto, da bi oni odstopili in kaznovali breizrazne igralce, so sprejeli odstop edine pozitivne osebe."

"Srečno gospod Kek ter hvala za vse. Klub je nad vsakim posameznikom in mora iti dalje."

"Vrnite nam Keka, vrnite nam Kantrido."

"Namesto Keka bi morali odstopiti Mišković, Juričić in Mance!"

"Mišković mora hitro odreagirati, ker je Kek vsa ta leta odlično opravljal svoj posel, a imel tudi odličen material za to. S temi ostanki ostankov je nemogoče karkoli napraviti in Kek se enostavno ne želi sramotiti. Človek obvlada svoj posel ter si želi uspeha, a Mišković mu ne ponudi materiala za delo."

"Naj igrajo kadeti, oni bodo vsaj pustili srce na igrišču."

"Ne pustite mu, da gre. Nikoli več ne bomo imeli tako srčnega trenerja."

"Sramota je, če mora Kek oditi zaradi Puljićev, Čanađij, Punčecev in podobnih poligralcev, ki smo jih pripeljali. To ni slovo, ki si ga zasluži."

"Evo, solze mi tečejo, tako ljubljen je Kek na Reki. Ne sme se mu dopustiti, da gre. Moramo zgolj dobiti tekmo, dve in vse bo šlo na bolje. Potrebno je malo sreče. Samo Rijeka!"

"Če je to njegova želja, normalno da lahko gre."

Komentarjev 1
  • jozef84 11:31 07.oktober 2018.

    mislim,da so se igralci in gledalci,ter navijači razvadili