Primož Roglič: "Vsekakor nisem v najboljši formi"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Primož Roglič ima tri tedne čase, da ujame svojo najboljšo formo za dirko po Franciji.
Oglej si celoten članek

Primož Roglič, olimpijski prvak v kronometru in trikratni zmagovalec Vuelte, je po četrti etapi kolesarske dirke Criterium du Dauphine za cyclingnews.com priznal, da je daleč od svoje najboljše pripravljenosti, a dodal, da ni zaskrbljen in da je njegov glavni cilj dirka po Franciji, do katere pa je še nekaj časa.

Kriterij Dauphine Tako se je v vožnji na čas odrezal Roglič

"V redu mi gre. Vsekakor nisem v svoji najboljši formi, ampak potrebujem dirke za izboljšanje. Rekel bi, da sem psihično dober. Zadovoljen sem z današnjo predstavo, potrudil sem se po svojih najboljših močeh in tega sem vesel," je po petem mestu v vožnji na čas dejal olimpijski prvak v tej disciplini.

Boleča lekcija Rogličev moštveni kolega: "Sram me je in jezen sem nase" Šampion Roglič z žalostjo sprejel novico iz tabora Jumbo-Visme: "Prezgodaj je..."

Tragedija V prometni nesreči umrl eden najboljših kolesarjev vseh časov

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.