Rogličev moštveni kolega: "Sram me je in jezen sem nase"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Moštveni kolega Primoža Rogliča se je naučil pomembne lekcije.
Oglej si celoten članek

Wout van Aert (Jumbo-Visma) je s prehitrim slavjem zapravil zmago na tretji etapi dirke Kriterij Dauphine od Saint-Pauliena do Chastreix-Sancyja.

V zaključnem sprintu ga je premagal David Gaudu (Groupama FDJ), potem ko je kolesar Jumbo Visme prezgodaj roki zmagoslavno dvignil v zrak.

Kriterij Dauphine Jumbo-Visma že slavila zmago, nato doživela šok

"Poglejte si posnetke. Na koncu sem nekoliko prehitro dvignil roki," je povedal Van Aert. "Sram me je, da sem izgubil na takšen način," je dodal.

Foto: Profimedia Wout van Aert

"Zelo sem razočaran, da nam ni uspelo kronati trdega dela. Zmago sem imel žepu," je nadaljeval Belgijec. "Zmagal bi, če ne bi prehitro slavil. Če bi samo še enkrat pognal pedala, bi to zadostovalo. Sram me je in jezen sem nase. Zagotovo se bom poskušal odkupiti v prihodnjih dneh."

Šampion Roglič z žalostjo sprejel novico iz tabora Jumbo-Visme: "Prezgodaj je..."

"Mislim, da česa takšnega še nisem storil. Ko to vidiš pri drugih kolesarjih, se vprašaš, kako je kaj takšnega sploh mogoče. Zdaj precej bolje razumem te občutke," je dejal Van Aert, ki je obliž na rano dobil s prevzemom rumene majice.

Primož Roglič je po treh etapah na osmem mestu s 16 sekundami zaostanka za vodilnim Woutom van Aertom.

Foto: Epa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:46 8. Junij 2022.

    Naj bo sploh vesel da je med prve tri prikolesaril,ker če ne bi bilo Rogliča in Vingegaarda, bi gladko ostal …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.