Ronaldinho igral na zaporniškem turnirju in osvojil prašiča!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Brazilski zvezdnik, čeprav v paragvajskem zaporu, še naprej zbira lovorike.
Oglej si celoten članek

V zadnjih tednih so ljubitelji nogometa spremljali sago o nesrečnem potovanju Ronaldinha in njegovega brata v Paragvaj.

Brazilska sorojenca sta bila zaradi ponarejenega potnega lista aretirana in trenutno prestajata zaporno kazen v zavodu Agrupación Especializada v Asunciónu.

Nekaj ostaja isto... Pojavila se je prva fotografija Ronaldinha v zaporu

V omenjeni ustanovi so v teh dneh igrali turnir v malem nogometu, udeležila sta se ga seveda tudi Ronaldinho in njegov brat.

Najbrž ste uganili, katera ekipa je osvojila turnir. Ronaldinho in druščina niso imeli prave konkurence. V velikem finalu so slavili z 11:2, nekdanji igralec Grêmia, Paris saint-Germaina, Barcelone, AC Milana, Flamenga in Fluminenseja je za lovoriko zabil pet golov in prispeval šest asistenc.

Za nagrado je zmagovito moštvo prejelo malega prašička in pokal. Tega bo Ronaldinho lahko, malce v šali, prištel k ostalim lovorikam. Kultni Brazilec je namreč osvojil naslov svetovnega prvaka, bil zmagovalec Cope Américe, osvajalec Lige prvakov in dobitnik Zlate žoge.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.