Kakšna čarovnija Ronaldinha, ki se je vrnil iz pokoja

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Ronaldinho je bil pričakan z ovacijam, tekmo pa je zaključil ganjen ter v solzah.
Oglej si celoten članek

Legendarni brazilski nogometaš Ronaldinho se je začasno vrnil iz pokoja ter nastopil na prijateljski tekmi med Santa Feem in Atleticom Nacional.

Santa Fe je slavil z rezultatom 2:0, Ronaldinho pa je poskrbel za potezo tekme, ko je velemojstrsko asistiral pri enem izmed zadetkov ter pokazal, da so njegove noge še vedno polne čarovnije.

Nad Ronaldnihem so bili navdušeni tudi navijači, ki so ga že pred tekmo pričakali z glasnimi ovacijami ter ga nagradili z gromkim aplavzom ob vsaki njegovi potezi. Ronaldinha so gledalci celo tako ganili, da je ob koncu tekme ves ganjen zajokal.

Video Obubožani Ronaldinho posnel reklamo za srbsko stavnico

Legenda Dolžan milijone, na računu ima pičlih šest evrov

O zvezdniku "Njegovi žuri so bili krinka za orgije"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.