Ronaldo je pobegnil z Marakane, a njej ni mogel ubežati

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Malokdo se je ob ob gostovanju portugalske reprezentance v Beogradu uspel približati Cristianu Ronaldu.
Oglej si celoten članek

Po navedbah srbskih medijev je bil Cristiano Ronaldo v Beogradu "zaščiten kot beli medved", med redkimi izjemami, ki so se mu uspeli približati med kratkotrajnim bivanjem v srbski prestolnici, pa je bila njegova zvesta navijačica Biljana Dragaš.

Mladenka iz Novega Sada je napadalca portugalske reprezentance spoznala že pred leti, saj je redna obiskovalka njegovih tekem v širši regiji.

Foto: Instagram V pogovoru za Kurir je razkrila, da je Ronalda pričakala na letališču, on pa ji je prijazno namenil nekaj minut in z njo posnel tudi fotografijo.

Želela ga je obiskati tudi na reprezentančnem avtobusu, a to iz varnostnih razlogov ni bilo mogoče.

"Gledala sem njegove tekme v Budimpešti in Torinu. Že od nekdaj ga obožujem. Nekaj časa sem celo vodilo njegovo navijaško stran. Spoznala sva se v Budimpešti, a se takrat nisva fotografirala. Ko je bil pred dvema letoma tukaj, mi je pomahal, naj pridem k njemu. Prepoznal me je. Zaljubljena sem vanj, mislim, da mu je to jasno. Rada bi imeti afero z njim," je razkrila Srbkinja.

Ronaldovo gostovanje v Srbiji bo sicer najbolj ostalo v spominu po njegovem izbruhu v zaključku tekme, ko je zaradi nepriznanega zadetka odvrgel kapetanski trak in odkorakal z igrišča.

Trak so kasneje prodali na dobrodelni dražbi, ves izkupiček pa bo šel za zdravljenje hudo bolnega polletnega dečka.

Ronaldov bes Uefa se je odzvala na škandal v Beogradu Iznajdljivi Srbi Ronaldov odvrženi kapetanski trak prinesel goro denarja


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 20:20 2. April 2021.

    O fak kok je grda. A je Ronaldo slep al kaj.

  • 10:37 2. April 2021.

    ta babji stvor s temi grotesknimi usti, tut človeku ni več podoben...

  • 09:35 2. April 2021.

    hm ko pride en fant 1300 km daleč ga Ronaldo odpika zarad corone, tle je pa vse ok. pa mimgred …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.