Šport > Nogomet
24752 ogledov

Ronaldo je pobegnil z Marakane, a njej ni mogel ubežati

ronaldo Instagram
Malokdo se je ob ob gostovanju portugalske reprezentance v Beogradu uspel približati Cristianu Ronaldu.

Po navedbah srbskih medijev je bil Cristiano Ronaldo v Beogradu "zaščiten kot beli medved", med redkimi izjemami, ki so se mu uspeli približati med kratkotrajnim bivanjem v srbski prestolnici, pa je bila njegova zvesta navijačica Biljana Dragaš.

Mladenka iz Novega Sada je napadalca portugalske reprezentance spoznala že pred leti, saj je redna obiskovalka njegovih tekem v širši regiji.

 | Avtor: Instagram Instagram
V pogovoru za Kurir je razkrila, da je Ronalda pričakala na letališču, on pa ji je prijazno namenil nekaj minut in z njo posnel tudi fotografijo.

Želela ga je obiskati tudi na reprezentančnem avtobusu, a to iz varnostnih razlogov ni bilo mogoče.

"Gledala sem njegove tekme v Budimpešti in Torinu. Že od nekdaj ga obožujem. Nekaj časa sem celo vodilo njegovo navijaško stran. Spoznala sva se v Budimpešti, a se takrat nisva fotografirala. Ko je bil pred dvema letoma tukaj, mi je pomahal, naj pridem k njemu. Prepoznal me je. Zaljubljena sem vanj, mislim, da mu je to jasno. Rada bi imeti afero z njim," je razkrila Srbkinja.

Ronaldovo gostovanje v Srbiji bo sicer najbolj ostalo v spominu po njegovem izbruhu v zaključku tekme, ko je zaradi nepriznanega zadetka odvrgel kapetanski trak in odkorakal z igrišča.

Trak so kasneje prodali na dobrodelni dražbi, ves izkupiček pa bo šel za zdravljenje hudo bolnega polletnega dečka.

ronaldo Ronaldov bes Šport Uefa se je odzvala na škandal v Beogradu Cristiano Ronaldo Srbija Portugalska Iznajdljivi Srbi Šport Ronaldov odvrženi kapetanski trak prinesel goro denarja


 

Komentarjev 5
  • 6d27bf1a5689dbb4e902b7e95a57f065ae13bfc9 20:20 02.april 2021.

    O fak kok je grda. A je Ronaldo slep al kaj.

  • Solton 10:37 02.april 2021.

    ta babji stvor s temi grotesknimi usti, tut človeku ni več podoben...

  • rd2dmk2 09:35 02.april 2021.

    hm ko pride en fant 1300 km daleč ga Ronaldo odpika zarad corone, tle je pa vse ok. pa mimgred a ni ta tip že prebolu corono ?