Šport > Nogomet
2209 ogledov

O Ronaldovi potezi spregovoril tudi portugalski selektor ter šokiral z izjavo

Cristiano Ronaldo Epa
Kljub nedavni potezi Cristiana Ronalda portugalski selektor vztraja pri tem, da je Cristiano vzor vsem, ki se ukvarjajo z nogometom.

Cristiano Ronaldo velja za enega najboljših nogometašev vseh časov, obenem pa tudi za zelo temperamentno osebo, ki včasih ne more brzdati svojih čustev.

Nekaj podobnega se je zgodilo pred dnevi v Beogradu, potem ko mu nizozemski sodnik Danny Makkelie ni priznal očitnega zadetka na kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo proti Srbiji.

Cristiano Ronaldo Srbija Portugalska Video Šport Ronaldo po usodni napaki sodnika ponorel in odkorakal z igrišča

Portugalec je v izdihljajih tekme ob rezultatu 2:2 že premagal vratarja, žoga je prečkala golovo črto, preden jo je srbski branilec izbil iz gola, a nizozemska sodniška ekipa vseeno ni dosodila zadetka, kar je tako razjezilo portugalskega kapetana, da se je predčasno še pred zadnjim sodniškim žvižgom odpravil z igrišča, ob tem pa je na tla odvrgel tudi svoj kapetanski trak.

Portugalska je po zloglasni tekmi s Srbijo naslednjo tekmo igrala v torek proti Luksemburgu in seveda je vse novinarje na tiskovni konferenci pred tekmo zanimalo, če bo Ronaldo obdržal svoj kapetanski trak kljub nedavnemu incidentu.

Cristiano Ronaldo Kritika Šport "Ronaldo si tega ne bi smel privoščiti, to je nesprejemljivo"

Selektor Fernando Santos, ki je tako prvič sploh podal svoje mnenje o dogodku, zaradi katerega so Ronalda obsodili številni nekdanji nogometni asi, pa se je ob celotni zadevi zgolj nasmejal.

"Hahaha, seveda bo obdržal trak. Za vedno. Če ne bo koga užalil. Cristiano je pravi vzgled vseh Portugalcev. O tem ste lahko pisali že tisočkrat. Vsakič, ko nek nov mladenič pride na svojo prvo tiskovno konferenco, ga tu pričaka prvo vprašanje, kakšen je Cristiano. Toda vsi imajo isti odgovor. One je pravi vzor, vzor trdemu delu, vzor na treningih, vzor, kako se sprejme ljudi. On je vzor za vse. Prav tako njegovo zasebno življenje. Vzor je vsem. Če bi Cristiano z nepremišljenim obnašanjem razjezil svojega trenerja, soigralce, ali federacijo, šele potem bi razmislil o takšni potezi," je vse dvome o portugalskem kapetanu zaključil Santos.

Portugalski zvezdnik je seveda ostal v vlogi kapetana, na tekmi, ki so jo Portugalci dobili s 3:1, pa je tudi dosegel enega izmed zadetkov.

Cristiano Ronaldo Srbija Portugalska Iznajdljivi Srbi Šport Ronaldov odvrženi kapetanski trak prinesel goro denarja ronaldo Ronaldov bes Šport Uefa se je odzvala na škandal v Beogradu
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.