Šport > Nogomet
22502 ogledov

Srce parajoče, a nujno! Ronaldo ni imel izbire

Print Screen
Prihod portugalske nogometne reprezentance na čelu s Cristianom Ronaldom v Beograd je dvignil veliko prahu.

Portugalska reprezentance je v četrtek zvečer prispela v Beograd, kjer jo v soboto čaka kvalifikacijska tekma s Srbijo za nastop na SP 2022.

Ob pristanku aktualnih evropskih prvakov na letališče Nikola Tesla v srbski prestolnici je bil največ pozornosti deležen mladi navijač Cristiana Ronalda, ki je v veliki želji, da bi pridobil njegov podpis, prepotoval kar 1300 kilometrov. 

Malček po imenu Boris se je z razgrnjenim transparentom postavil pred avtobus, v katerega so se vkrcali portugalski nogometaši. Z zapisom je pridobil pozornost novinarjev in snemalcev, ne pa tudi svojega idola.

Žal njegova prizadevanja niso obrodila sadov, saj nogometni as po vstopu v vozilo le tega ni več zapustil.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Zvezdnikova domnevna ravnodušnost do mladega navijača, ki naj bi zaradi njega prepotoval pol Evrope, čeprav oče novinarjem ni želel razkriti, od kod prihajata, so ostro obsodili številni mediji s področja nekdanje skupne države. Ronaldu očitajo, da dečka ni niti pogledal, da mu je zlomil srce, da ga je namerno ignoriral ...

Kritiki so pri tem očitno zanemarili ekstremne zdravstvene razmere, ki trenutno vladajo v svetu. Glede na vse omejitve v zvezi z epidemijo koronavirusa, Ronaldo in soigralci niso smeli z avtobusa, tudi če bi želeli, z neupoštevanjem protokola, ki ga je za zajezitev širjenja covida-19 začrtala Fifa, pa bi lahko tvegali tudi nepotrebne sankcije.

Posnetke prihoda portugalske reprezentance v Beograd si lahko ogledate tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.