Ronaldo našel način, da se opraviči soigralcem

Foto: Epa cristiano ronaldo
Cristiano Ronaldo se namerava oddolžiti soigralcem.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je pred reprezentančno pavzo besno reagiral na potezo trenerja Juventusa Maurizia Sarrija, ki ga je v 55. minuti zamenjal na ligaški tekmi proti Milanu. Portugalec je odvihral v garderobo, stadion pa zapustil še pred zadnjim sodnikovim žvižgom. Stara dama je sicer zmagala z 1:0, edini zadetek na dvoboju je zabil Ronaldova zamenjava Paulo Dybala.

"V zadnjih treh tednih sem bil omejev v poizkusih, da pokažem, kaj znam in zmorem. V dveh tekmah zapored sem bil zamenjan, vsi pa veste, da mi to ni všeč. Vendar v mojih gestah in besedah po teh menjavah ni nič kontraverznega. Poskušal sem pomagati Juventusu s tem, da sem igral poškodovan, a tudi v takšnem stanju ne maram, da me menjajo," je zdaj povedal portugalski zvezdnik. 

"Vendar vse skupaj razumem, nisem bil dobro in nisem bil stoodstoten na teh tekmah," se je opravičeval Ronaldo, ki ga je Sarri najprej zamenjal na tekmi lige prvakov proti moskovski Lokomotivi, le nekaj dni kasneje pa še na derbiju proti rdeče-črnim. Na prvi tekmi trenerju ni želel seči v roko, v Torinu pa z ljudmi iz kluba ni spregovoril niti besede pred odhodom.

Potrjeno Pri Barceloni uradno razhod z zvezdnikom, ta ima v mislih le en klub

Soigralci njegovega vedenja niso dobro sprejeli, po pisanju La Repubblice pa se Ronaldo zaveda, da je storil napako. Zato se bo moštvenim kolegom poskušal oddolžiti. V preteklih dneh se je pogovarjal s soigralci in jih povabil na skupno večerjo pred gostovanjem v Bergamu, kjer Juventus čaka dvoboj z neugodno Atalanto in Josipom Iličićem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.