Ronaldo ni več takšen, je to posledica koronavirusa?

Foto: Epa cristiano ronaldo
Portugalski napadalec se je odločil za stilsko spremembo, ki je sprožila razna ugibanja.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo se nahaja v karanteni za zidovi njegove vile v Torinu, kje se je znašel zaradi okužbe s koronavirusom.

Portugalcu so diagnozo potrdili 13 oktobra, danes pa so ga testirali ponovno v upanju, da bi lahko zaigral na obračunu lige prvakov z Barcelono (29. oktober). 

Po Uefinih pravilih mora biti okuženi igralec negativen na testu najmanj teden dni pred tekmo.

Žal je bil Ronaldo spet pozitiven, tako da ne bo nič od težko pričakovanega dvoboja s starim rivalom Lionelom Messijem.

Koronavirus Cristiano še enkrat pozitiven, izpušča Barcelono

Nogometni superzvezdnik v času samoizolacije skrbi za fizično pripravljenost, kar je potrdil z objavo na družbenih omrežjih, s katero je oboževalcem pokazal tudi novo pričesko. Po novem ima namreč obrito glavo.

S svojim izgledom je med sledilci sprožil ugibanja, ali je stilska sprememba morda posledica okužbe s koronavirusom, saj se med simptomi bolezni vse glasneje omenja tudi izpadanje las.

Zaostritev Ronaldo ministra postavil na laž, ta odgovarja: "Ne bodi aroganten!"

Ronaldo kljubokužbi ne deluje prav nič zaskrbljeno, svetu pa je poslal tudi pomenljivo sporočilo: "Uspehov v življenju ne merimo po dosežkih, ampak po ovirah, ki jih premagamo."

Petiintridesetletnik je zaradi okužbe izpustil tekmo lige narodov s Švedsko, ligaški obračun s Crotonejem in srečanje lige prvakov s kijevskim Dinamom. Zaradi novega pozitivnega vzorca bo manjkal tudi na tekmi Serie A s Hellas Verono in obračunu drugega kroga lige prvakov z Barcelono.

Božji odposlanec "Ronaldo bo prebudil svet, koronavirus je velika prevara"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:12 22. Oktober 2020.

    Do frizerja ne more.

  • 17:21 22. Oktober 2020.

    Buzarantek se napihuje ampak ne pomaga ! Se vedno je pozitiven na covid 🤣🤣

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.