Šport > Nogomet
25653 ogledov

"Ronaldo bo prebudil svet, koronavirus je velika prevara"

cristiano ronaldo Epa
Katia Aveiro, sestra Cristiana Ronalda, je z izjavo o koronavirusu dvignila veliko prahu.

Portugalska nogometna zveza je v torek potrdila, da je bil na testiranju za novi koronavirus pozitiven njihov prvi zvezdnik Cristiano Ronaldo.

Portrugalec, ki nima simptomov bolezni, je bil zaradi pozitivnega vzorca prisiljen izpustiti tekmo lige narodov s Švedsko.

 | Avtor: Instagram Instagram

Ker je potek bolezni pri slavnem nogometašu asimptomatski, je Ronaldova sestra Katia Aveiro še bolj prepričana, da globalna pandemija covida-19 ni nič drugega kot zarota svetovnih razsežnosti. V svojem odmevnem zapisu je brata označila kar za božjega odposlanca. 

"Če je Cristiano Ronaldo tisti, ki bo prebudil svet, potem je on res božji odposlanec. Hvala ti. Prepričana sem, da bo na tisoče ljudi, ki tako zelo verjamejo v pandemijo, zaupajo testiranjem in ukrepom, tako kot jaz sprevidelo, da gre za največjo prevaro, odkar sem na svetu. Dovolj je zavajanja celega sveta. Prosim vas, da odprete oči."

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Komentarjev 5
  • juvan 22:07 04.november 2020.

    Si morda debilen omega?

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 17:57 18.oktober 2020.

    Kaj ta buzi blebeče?? Naj gre v bolnišnico to razlagat ljudem,ki so bili 14 dni na ventilatorjih!! Sestra je spregledala ampak naj se pazi,da nebo za vedno zaprla oči!!

  • SVOBODA 11:01 16.oktober 2020.

    buzarantkova sestra.....