Ronaldo razkril mnenje o prestopu Neymarja

Foto: Epa cristiano ronaldo
Portugalec je spregovoril o namigovanjih, da si bo v prihodnji sezoni delil slačilnico z Neymarjem.
Oglej si celoten članek

Brazilskega zvezdnika Neymarja, ki je lani ob selitvi iz Barcelone v Paris Saint-Germain postal najdražji nogometaš vseh časov (222 milijonov evrov), se v zadnjem času vse glasneje povezuje s prestopom k madridskemu Reala.

"Največ zmaga na SP" Messi odkrito o morebitni selitvi Neymarja k Realu, o Ronaldu ...

Španski velikan naj bi bil za Neymarja pripravljen odšteti 260 milijonov evrov, čeprav nekateri poznavalci menijo, da so si Madridčani številko izmislili ter tako razburkali strasti pri Paris Saint-Germainu, kjer za zdaj vztrajajo, da zvezdnika ne nameravajo prodati.

Prestopna saga "Sem 2000-odstotno prepričan, da bo ostal pri nas"

Pred sobotnim spektaklom v Kijevu, kjer se bosta v finalu Lige prvakov pomerila Real Madrid in Liverpool, je o možnosti Neymarjevega prestopa spregovoril tudi prvi strelec kraljevega kluba Cristiano Ronaldo.

"V Madridu se neprestano govori o novih okrepitvah. Tukaj igram že osem let in vedno se govori o 50 nogometaših, potem pa nobenen od njih ne pride. Septembra bo prišlo kar nekaj novih igralcev, a na koncu se bomo še vedno isti uvrstili v finale. Real že ima najboljše nogometaše. Bale, Vazquez, Asensio, Benzema... Vsi smo že tukaj," je povedal Portugalec.

Foto: Epa neymar

Madridčani bodo v soboto napadali tretjo zaporedno lovoriko v Ligi prvakov, za Ronalda bi bila to skupno že peta. Tri je osvojil z Realom, eno pa z Manchester Unitedom. "To bi bil zgodovinski trenutek. V ekipi se ne zavedamo, za kakšen zgodovinski trenutek gre, saj smo povsem osredotočeni na tekmo. Če se bo vse dobro izteklo, se bomo zapisali v zgodovinske knjige. Samozavesten sem in čutim, da sem fizično nared. Soigralci so pripravljeni. Peta lovorika bi bila res izjemna," je povedal 33-letnik.

"Finale je vedno nekaj posebnega. Liverpool si zasluži spoštovanje. Zasluženo je prišel v finale. Spominja me na Real pred tremi, štirimi leti. Njihovi napadalci so zelo hitri. Zelo jih spoštujem. A Madrid je boljši. Igrati moramo na našem nivoju, a obenem spoštovati nasprotnika," je zaključil Portugalec. 

Neymar Poznavalec razkriva resnico o 260-milijonskem prestopu

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.