Ronaldo razkril svoje načrte po Juventusu

Foto: Profimedia
Petkratni najboljši nogometaš na svetu ter napadalec Juventusa Cristiano Ronaldo je priznal, da razmišlja, da bi po koncu nogometne kariere postal trener.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo ima s svojim trenutnim delodajalcem Juventusom sklenjeno pogodbo do leta 2022, ko bo izjemni Portugalec štel že 37 let.

Hrvaško gostoljubje Pred Ronaldom do tega privilegija upravičen samo papež

V Pogovoru za španski AS se je Ronaldo tako dotaknil tudi svoje prihodnosti, ko se leta 2022 konča njegovo sodelovanje z Juventusom.

"Ne bi izključil možnosti, da postanem nogometni trener."

Cristiano Ronaldo za AS

Ronaldo se je sicer odlično znašel v svoji novi sredini po lanskem prestopu iz Real Madrida. Za Staro damo je dosegel 27 zadetkov ter ji pomagal do novega naslova prvaka Italije, medtem ko se kljub izvrstnim nastopom Portugalca Liga prvakov Bianconerom še vedno izmika.

Pošast To si je privoščil Cristiano Ronaldo

Ponosen Ronaldo stopil medmrežje: "To so moje male princese"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.