Ronaldo se je na degradacijo odzval z uporom

Foto: Epa
Foto: Epa
Cristiano Ronaldo se je v Katarju znašel na klopi za rezerviste. Njegova reakcija ni bila najboljša.
Oglej si celoten članek

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo tudi na svetovnem prvenstvu v Katarju kaže svojeglavost. Kot poroča španska Marca, v sredo ni prišel na trening igralcev, ki niso začeli tekme osmine finala proti Švici (6:1), ampak je domnevno samovoljno s preostalim delom moštva odšel na lažji kondicijski trening v telovadnico.

Selektor Fernando Santos, ki proti Švici zvezdnika ni uvrstil v prvo ekipo, v igro ga je namesto Joaa Felixa poslal šele v 73. minuti, po poročilih portugalskih medijev že po tekmi ni bil najbolj zadovoljen z reakcijo Ronalda po koncu srečanja. Takoj po tekmi je namreč odšel v slačilnico in se ni veselil s soigralci na igrišču.

Foto: Epa Cristiano Ronaldo

Iz portugalskega tabora prihajajo novice, da nima nikakršnih zdravstvenih težav, ki bi ga ovirale pri vadbi na igrišču, zato domnevajo, da je samovoljno odšel v napačno vadbeno skupino.

Tekma Portugalske proti Švici je bila prva po 31, na kateri zvezdniški napadalec na velikih tekmovanjih ni začel v prvi postavi reprezentance. Zadnjič je bil rezervist leta 2008, to pa ravno na tekmi s Švico.

Sanjski debi Ronaldo je zgodovina, Portugalci slavijo novega junaka Bivša sodelavca Trener rdečih vragov končno prekinil molk o Ronaldu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.