Ronaldo se je naveličal svoje vile in najel novo, še prestižnejšo

Foto: Twitter Foto: Twitter Foto: Twitter Foto: Twitter
Čeprav je lastnik prestižne vile na Madeiri, se je Cristiano Ronaldo preselil v drugo razkošno domovanje, kar ga bo stalo 4000 evrov na teden.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo se je po mesecu dni, ki ga je z družino preživel v karanteni v njegovi vili na rodni Madeiri, odločil zamenjati lokacijo.

Nogometaš Juventusa se je z družino preselil v mirnejši del portugalskega otoka, kjer bo imel več zasebnosti in boljše pogoje za trening.

Ronaldo ima sicer na rodnem otoku v lasti kar osem milijonov dolarjev vredno luksuzno domovanje, a ker se je po večtedenski izolaciji počutil rahlo utesnjenega, se je odločil, da bo preostanek karantene raje preživel v najeti vili, kjer bo za bivanje odštel vrtoglavih 4000 evrov na teden.

Denar mu seveda ne predstavlja nobene ovire, saj bo 35-letnik še letos postal prvi nogometaš in četrti športnik v zgodovini, ki bo z zaslužki presegel milijardo ameriških dolarjev.

Prvi med enakimi Niti koronavirus mu ne more do živega, Ronaldo pred mejnikom

Najeta vila ima šest spalnic, dve kuhinji, zasebno telovadnico, plavalni bazen, igralno sobo za otroke in velik vrt, kjer bo lahko nogometni superzvezdnik ohranjal fizično kondicijo. Po podatikih turistične agencije gre za zasebno in odmaknjeno posest, idealno za preživljanje dopusta z družino.

"Imel je občutek, da potrebuje več prostora. Počutil se je utesnjenega. Nova vila ima velik vrt in več zasebnosti. Cristiano ima zelo rad mirno življenje," neimenovan vir citira portugalski tabloid Correio da Manha.

Obtožbe Cristiano na udaru kritik zaradi domnevnega kršenja izolacije

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.