Šport > Nogomet
1468 ogledov

Cristiano na udaru kritik zaradi domnevnega kršenja izolacije

Cristiano Ronaldo Twitter
Portugalski nogometni zvezdnik se zadržuje na domačem otoku.

Zvezdnik Juventusa, Portugalec Cristiano Ronaldo, čas pandemije novega koronavirusa preživlja v luksuzni vili z bazenom in velikim vrtom na domačem otoku sredi Atlantika Madeiri. 

Na družbenih omrežjih so se pojavile fotografije 35-letnega napadalca, kako vadi na izpraznjenem objektu Estádio Madeira, s čimer pa bi lahko kršil pravila o izolaciji.

Zvezdnik torinske stare dame je ta teden na skrivaj treniral na zelenici domačega stadiona. Gre za domače igrišče kluba Nacional v Funchalu na tem portugalskem otoku. Vendar pa njegova skrivna misija ni ostala prikrita.

cristiano ronaldo Si upate? Šport Ronaldov izziv: 142 trebušnjakov v 45 sekundah

Posnetke Ronalda, kako vadi na stadionu, je opazil tudi vodja zdravstvene službe na Madeiri Pedro Ramos, ki je opozoril, da Ronaldo ni imel posebnega dovoljenja za vadbo na stadionu. Vrata stadiona je posebej za Ronalda odprl predsednik kluba Rui Alves. Videti pa je, kako trenira in brca žogo skupaj z drugimi igralci. Na Madeiri tamkajšnje oblasti prebivalcem svetujejo, naj ostajajo doma in tako skrbijo za preprečevanje širjenja epidemije covida-19.

"Cristiano Ronaldo ima pravico trenirati, vendar mora tako kot drugi državljani spoštovati pravila, nima posebnega položaja," je opozoril šef zdravstvene službe na tem atlantskem otoku ter še enkrat zanikal, da slavni domačin uživa posebno obravnavo.

V Italiji, ki je ena najbolj prizadetih držav z novim koronavirusom, je bil torinski Juventus tarča kritik, ker je Ronaldu dovolil, da se je pred italijansko karanteno umaknil na otok, na katerem je bil rojen. Na Madeiri živi njegova družina, sorodniki.

Cristiano Ronaldo Spiš mirno, Ronaldo? Šport Caster Semenya ponižala Cristiana Ronalda

V največjem naselju na otoku Funchalu ima vilo, vredno osem milijonov evrov, v kateri je skupaj z življenjsko sopotnico Georgino Rodríguez in otroki preživel en mesec.

Nato pa se je odločil, da se bo začasno preselil v bolj umirjeni del otoka. V majhni ribiški vasici je najel vilo, ki stane skoraj 4000 evrov na teden, kjer pa ima boljše pogoje za trening. In seveda več miru, portugalske medije povzema britanski Daily Mail.

Komentarjev 1
  • Avatar Stelliosa
    Stelliosa 00:57 11.april 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

Sorodne novice