Ronaldo še tretjič zamenjan, reakcija osupne

Foto: Epa cristiano ronaldo
Cristiano Ronaldo je le nekaj dni po domnevnem sporu s trenerjem Juventusa odigral vrhunsko tekmo v reprezentančnem dresu.
Oglej si celoten članek

Portugalska reprezentanca je na kvalifikacijski tekmi za Euro 2020 od izdatni pomoči Cristiana Ronalda, ki je dosegel hat-trick, visoko premagala Litvo (6:0). Portugalec je z izjemno predstavo postavil pod vprašaj trditve trenerja Juventusa Maurizia Sarrija, da naj bi imel resne težave s kolenom.

Kakšen frajer Ronaldo sredi tekme opravil selfie z navijačem, sodnik ni mogel verjeti očem

Pri Juventusu je bilo v zadnji tednih zelo napeto, saj naj bi se Ronaldo in Sarri znašla na bojni nogi. Trener, ki zanika kakršenkoli spor s prvim zvezdnikom, je Portugalca na dveh zaporednih tekmah predčasno potegnil na klop, česar Ronaldo ni dobro sprejel.

Foto: Epa sarri ronaldo

Na srečanju lige prvakov z Lokomotivo trenerju ni segel v roko, vendar je ostal ob robu igrišča ter s soigralci slavil zmago. Še bolj napeto je bilo na ligaški tekmi z AC Milanom, kjer je po menjavi odvihral v garderobo in še pred zadnjim sodniškim piskom zapustil prizorišče.

Po nekaterih navedbah naj bi Sarrija ozmerjal s "ku**inim sinom."

Po odhodu Ronaldo se je opravičil, a še ne povsem

Italijanski stateg je vseskozi trdil, da so menjave posledica Ronaldovih fizičnih težav, o katerih pa na tekmi z Litvo ni bilo ne duha ne sluha.

Portugalec je sicer znova predčasno moral z igrišča, a ne zaradi poškodbe, temveč drugih okoliščin, saj je bila tekma že davno odločena. Če se je v dresu Juventusa na menjavo odzval precej burno, pa reakcija na reprezentančni tekmi dokazuje, da se s selektorjem Fernandom Santosom razume precej bolje kot s Sarrijem.

Ronaldo je rojaka prijateljsko objel in se mu tako zahvalil za vso podporo. 

Foto: Reuters cristiano ronaldo

Santos je pred tekmo ovrgel dvome o Ronaldovi fizični pripravljenosti in mu izkazal brezpogojno zaupanje, posredno pa je vrgel tudi senco dvoma na Sarrijeve trditve. "Vse je v redu z njim. Sploh ne dvomim, da bo igral. Drugi dvomijo vanj, jaz nikoli," je pomenljivo dejal.

Zavrelo Portugalski šef izgubil živce: "Niti besedice več o Ronaldu!"

Ronaldu mu je za zaupanje povrnil s tremi goli in prijateljskim pozdravom. Takoj po tekmi se je na spletu oglasila tudi nogometaševa sestra z obsodbo vseh, ki trdijo, da je njen brat v zatonu kariere. 

"Obožujem ta občutek," pa se je na hat-trick odzval Portugalec, ki je dosegel že 98 golov v dresu državne reprezentance.

Težave Ronaldo psoval trenerja, odvihral v garderobo in odšel pred koncem tekme

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.