Ronaldo šokiral z brezčutno objavo in izzval val ogorčenja

Foto: Epa cristiano ronaldo Foto: Instagram cristiano ronaldo
Po neokusni objavi se je nad portugalskega superzvezdnika vsul plaz kritik.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je z najnovejšo objavo na družabnem omrežju Instragramu razburkal nogometno javnost in izzval vsesplošno ogorčenje. Napadalec Juventusa je namreč objavil fotografijo, na kateri na svojem zasebnem letalu, s katerim se je vračal iz Španije v Italijo, pozira s širokim nasmeškom.

Portugalec si ne bi mogel izbrati bolj neprimernega trenutka, saj je še vedno v teku reševalna akcija nogometaša Cardiffa Emiliana Sale, čigar letalo je v ponedeljek iz neznanega razloga izginilo med letom čez Rokavski preliv. Napadalec se je vračal iz Nantesa v Cardiff, kjer so za njegov prestop odšteli več kot 17 milijonov evrov.

Bal se je najhujšega Grozljivo sporočilo pogrešanega nogometaša: "Letalo razpada!"

Med prvimi se je ob Ronaldovo objavo obregnil nekdanji nogometaš in strokovni komentator Gary Lineker. "Napačen dan za takšne objave. Res napačen," je zapisal.

Portugalčevo pomanjkanje sočutja in brezbrižnost do domnevno tragične usode cehovskega kolega obsodili tudi številni drugi uporabniki družbenih omrežij.

"Ali je res tako zaverovan vase? Res si si izbral napačen trenutek," se je glasil eden izmed številnih zapisov na twitterju. "Neverjetna sebičnost in pomanjkanje sočutja," je zapisal nek uporabnik, drugi pa je dodal: "Si resen? Kaj, hudiča? Povsem nespoštljivo!"

Nekateri so Ronaldu stopili v bran in opozorili na možnost, da ni seznanjen z dogodki o pogrešanem nogometašu.

Pogojna kazen Toliko je plačal Ronaldo, da so problemi izginili

Nekdanji zvezdnik Reala se je moral v torek zglasiti na sodišču v Madridu, kjer je priznal utajo davkov in po nekajminutnem zaslišanju sprejel kazen v višini 18,8 milijona evrov ter 23 mesecev pogojne zaporne kazni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:46 23. Januar 2019.

    Prazna glava in polna rit je najslabša možna kombinacija! Kam hudiča gre ta svet, kjer je polpismen človek multimilionar zaradi …

  • 14:38 23. Januar 2019.

    Kakor koli, do konca življenja bo obični peder..

  • 12:47 23. Januar 2019.

    Ušel mu je pravi jaz, sicer dobro igra pozitivca.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.