Ronaldo sredi tekme opravil selfie z navijačem, sodnik ni mogel verjeti očem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ko gre za navijače, za Cristiana Ronalda ne obstaja dilema. Vedno so na prvem mestu... Tudi če to pomeni, da se mora tekma za kratek čas prekiniti.
Oglej si celoten članek

Portugalska je v kvalifikacijah za Euro 2020 gostila Litvo ter slavila s 6:0, tekmo pa je zaznamoval prvi zvezdnik portugalske reprezentance Cristiano Ronaldo, ki je zaustavil tekmo, da bi se slikal z navijačem.

Slednji je v dresu Juventusa z Ronaldovim priimkom in številko tekom tekme pritekel na igrišče. Redarji so ga poizkušali odstraniti s terena, toda portugalski zvezdnik tega ni dovolil.

Navijačevo predanost je nagradil s "selfiejem", kar je več kot očitno presenetilo glavnega sodnika, ki je začudeno strmel v omenjeni prizor, navijača pa so po opravljeni fotografiji varnostniki pospremili z igrišča.

To pa ni bil edini primer na tekmi, ko je Ronaldo pokazal svoje spoštovanje do navijačev, saj je med pavzo med obema polčasoma, ko se je napotil proti slačilnici, uslišal željo mlademu navijaču, ki ga je prosil za eno fotografijo.

Ronaldo je sicer na omenjeni tekmi naravnost blestel, saj je dosegel kar tri zadetke ter Portugalsko praktično popeljal na Euro, saj jih od novega velikega tekmovanja loči le še zmaga nad skromnim Luksemburgom v zadnjem kolu kvalifikacij.

Težave Ronaldo psoval trenerja, odvihral v garderobo in odšel pred koncem tekme

Brez usmiljenja Legenda: Ronaldo že tri leta ni nikogar preigral

Po odhodu Ronaldo se je opravičil, a še ne povsem

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.