Ronaldova sestra pobesnela: "Drago boste plačali te solze..."

Foto: Profimedia
Izključitev Cristiana Ronalda v Valencii je glavna tema po prvem kolu Lige prvakov. Po incidentu se je na socialnih omrežjih oglasila tudi Cristianova sestra.
Oglej si celoten članek

Juventus je v Valencii slavil z rezultatom 0:2, kljub temu da je od 29. minute igral brez prvega zvezdnika, Cristiana Ronalda, katerega je nemški sodnik Felix Brych izključil, ker naj bi Portugalec za lase povlekel Jeisona Murilla.

Odločitev Ronaldo zaradi tega prejel rdeči karton in v solzah odšel z igrišča

Cristiano je tako v solzah zaključil prvi nastop v Ligi prvakov za svoj novi klub, kar je zelo prizadelo njegovo sestro Katio Aveiro.

"Drago boste plačali te solze! Bog nikoli ne spi... Želite ga uničiti, toda ne bo vam uspelo. To je velika sramota za nogomet," je napisala na svojem Instagram profilu ob slikah razjokanega mlajšega brata.

Foto: Instagram Ronaldo Foto: Instagram Ronaldo

Katia je sicer znana, da se rada oglasi, kadar je mnenja, da se je njenemu bratu zgodila nepravica. Nedavno je prav tako preko svojega Instagram profila izrazila nezadovoljstvo ob imenovanju Luke Modrića za najboljšega nogometaša sezone.

Nezadovoljstvo Ronaldova sestra udarila po Luki Modriću

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:45 21. September 2018.

    Sestra ima prav hočejo ga namerno uničiti.

  • 18:32 20. September 2018.

    Pa kdo je Ronaldo?!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.