Rossi pomiril navijače: Ni tako hudo

Foto: EPA valentino rossi
Valentino Rossi bo zaradi zloma desne noge primoran izpustiti domačo dirko za VN San Marina v Misanu.
Oglej si celoten članek

Sedemkatni svetovni prva elitnega razreda, Valentino Rossi, bo po ocenah zdravniške stroke moral počivati najmanj mesec dni, kar pomeni, da ne bo mogel nastopiti na dirkah za VN San Marina in VN Aragonije.

Čas okrevanja Rossijev zdravnik: Manj ne bo šlo

"Škoda, da ne bom mogel tekmovati na domači dirki. Veselil sem se preizkušnje v Misanu. Dirkanje pred svojimi navijači je nekaj resnično posebnega, vendar se moram posvetiti okrevanju," je sporočil Rossi.

"Vem, da mi ekipa stoji ob strani. Na srečo sem dobro. Ni tako hudo. Začel sem z lažjo fizioterapijo. Okreval bom kar nekaj časa, a naredil bom vse, da se čim prej vrnem na motor. Hvala vsem za naklonjenost, ki ste mi jo izkazali v teh dneh," je dodal Italijan.

Yamaha je sporočila, da Rossija v Misanu ne bo nadomestil nihče. Edini voznik japonskega proizvajalca bo tako Maverick Vinales, ki ima v skupnem seštevku štiri točke manj od Marca Márqueza oziroma 13 manj od vodilnega Andree Doviziosa.

Zapustil bolnišnico 'Top secret' lokacija za Rossija
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.