Šport > Moto športi
583 ogledov

Rossi pomiril navijače: Ni tako hudo

valentino rossi EPA
Valentino Rossi bo zaradi zloma desne noge primoran izpustiti domačo dirko za VN San Marina v Misanu.

Sedemkatni svetovni prva elitnega razreda, Valentino Rossi, bo po ocenah zdravniške stroke moral počivati najmanj mesec dni, kar pomeni, da ne bo mogel nastopiti na dirkah za VN San Marina in VN Aragonije.

valentino rossi Čas okrevanja Šport Rossijev zdravnik: Manj ne bo šlo

"Škoda, da ne bom mogel tekmovati na domači dirki. Veselil sem se preizkušnje v Misanu. Dirkanje pred svojimi navijači je nekaj resnično posebnega, vendar se moram posvetiti okrevanju," je sporočil Rossi.

"Vem, da mi ekipa stoji ob strani. Na srečo sem dobro. Ni tako hudo. Začel sem z lažjo fizioterapijo. Okreval bom kar nekaj časa, a naredil bom vse, da se čim prej vrnem na motor. Hvala vsem za naklonjenost, ki ste mi jo izkazali v teh dneh," je dodal Italijan.

Yamaha je sporočila, da Rossija v Misanu ne bo nadomestil nihče. Edini voznik japonskega proizvajalca bo tako Maverick Vinales, ki ima v skupnem seštevku štiri točke manj od Marca Márqueza oziroma 13 manj od vodilnega Andree Doviziosa.

valentino rossi Zapustil bolnišnico Šport 'Top secret' lokacija za Rossija
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.