Rožman proti nekdanjemu klubu, Olimpija z drugoligašem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V pokalu Mariborčani v Domžale, Olimpija v Lendavo.
Oglej si celoten članek

Na sedežu Nogometne zveze Slovenije (NZS) na Brdu pri Kranju so izžrebali četrtfinalne pare Pokala Pivovarna Laško. Pari so Domžale - Maribor, Drava Ptuj - Koper, Nafta 1903 - Olimpija Ljubljana in Celje - Kalcer Radomlje. O napredovanju bo odločala ena tekma, na sporedu pa bodo 14. aprila.

Nova era URADNO: Simon Rožman je novi trener Maribora

Celjani so ta teden v prestavljenem obračunu osmine finala izločili Triglav (2:1), Domžale so bile boljše od Beltincev (3:0), Nafta pa je ugnala moštvo Fužinarja (3:2).

Koper je oktobra po podaljšku ugnal Aluminij (3:1), Olimpija pa je po streljanju enajstmetrovk slavila proti Brežicam (4:3). Radomlje so presenetile Tabor Sežano (3:2), Mariborčani pa so zanesljivo slavili v Velenju proti Rudarju (3:0). Že v osmini finala se je poslovila branilka naslova, Mura. Sobočane je z 2:0 premagala ptujska Drava.

Na sedežu NZS so izžrebali tudi polfinalna para nogometnega pokala za ženske za sezono 2020/21. Prvi polfinale je Nona Pomurje Beltinci - Krim RollJet, drugi pa MB Tabor - Olimpija Ljubljana. Tekmi bosta 3. aprila, je še sporočila NZS. V lanski sezoni je bilo pokalno tekmovanje za ženske odpovedano zaradi epidemije novega koronavirusa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.