Rožman: "Tega ne želim več videti, to se ne sme zgoditi!"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski trener na klopi Rijeke želi prebuditi svoje varovance.
Oglej si celoten članek

Simon Rožman je v letošnji sezoni sedel na klop Rijeke. Klub po odhodu dolgoletnega trenerja Matjaža Keka ne dosega nivoja najbolj uspešnih sezon, temu botruje tudi slaba finančna slika.

Rijeka je spomladanski del prvenstva pretekli konec tedna začela s porazom proti zagrebški Lokomotivi (2:1) in padla na četrto mesto v HNL. Premočno vodi Dinamo Zagreb, tudi drugouvrščeni Hajduk ima že otipljivo prednost pred moštvom s Kvarnerja.

Časa za objokovanje ni, saj bo Rijeka že v sredo v četrtfinalu hrvaškega pokala gostila prav dominantni Dinamo. Rožman se sooča s številnimi poškodbami, a puške v koruzo ne meče.

"Dinamo je gotovo favorit, toda pokal je posebno tekmovanje. Prepričan sem, da bomo imeli dobro navijaško podporo. Če bomo dihali kot eno, potem je mogoče vse," je srečanje napovedal nekdanji trener Celja in Domžal.

Debakl Rožman osramočen: "Česa takšnega še nisem doživel."

Slovenski trener je bil po tekmi z Lokomotivo razočaran nad pristopom svojih varovancev. Očital jim je premehko igro in že v sredo želi videti spremembo.

"Samo sedem, osem prekrškov je premalo. Po tekmi so bili njihovi dresi čisti, še vedno povsem beli. Tega ne želim več videti. Že proti Dinamu pričakujem več boja in agresivnosti," je svojim igralcem sporočil Rožman.

Rijeka je sicer od hrvaške osamosvojitve osvojila pet pokalnih naslovov, dva pod taktirko Matjaža Keka. Pred tem je dvakrat osvojila tudi jugoslovanski pokal.

Milijoni za Olma Zagrebški Dinamo za astronomsko ceno prodal svojega nogometnega dragulja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 04:50 5. Februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 02:04 5. Februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 00:13 5. Februar 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.