"S pomočjo sodnikov nismo prišli do treh točk"

Foto: NK Triglav Kranj
Foto: NK Triglav Kranj
V taboru soboškega prvoligaša niso bili zadovoljni s sojenjem na tekmi v Kranju.
Oglej si celoten članek

V soboto je kranjski Triglav na domačem igrišču uspel ugnati Muro (2:1), se pobrati po dveh težkih porazih ter se povzpeti na sedmo mesto prvenstvene lestvice. Po srečanju so se v taboru gostov pritoževali nad delom sodnikov, ki naj bi Gorenjcem pomagali do popolnega izkupička.

Video Maribor ohranja razliko

Po vodstvu Mure z 0:1 po prvem polčasu so domačini namreč v drugem delu uspeli preobrniti izid z dvema uspešno izvedenima enajstmetrovkama Luke Majcna. Na prekršek za prvo najstrožjo kazen Prekmurci niso imeli pripomb, drugače je bilo v 67. minuti srečanja.

"Zavedali smo se zahtevnosti tega gostovanja. V prvem polčasu smo bili boljši nasprotnik, v drugem pa s pomočjo sodnikov nismo prišli do treh točk. Ogledal sem si posnetek in bil je čisti prekršek Majcna nad našim igralcem, ki je potem spotaknil njihovega. To je odločilno vplivalo na to tekmo," je po tekmi pred kamero PlanetTV povedal trener Sobočanov Ante Šimundža.

"Prisotno je bilo res iskreno veselje, saj se zavedamo pomemebnosti zmage in novih treh točk. Vsekakor nam je ta zmaga dala dodatno motivacijo in samozavest za nadaljevanje sezone. Zavedamo pa se, da prvenstvo še zdaleč ni odločeno in moramo še trdo garati," je po pomembni zmagi za klubsko spletno stran dejal trener kranjskih "orlov" Dejan Dončić.

Najpomembnejše trenutke obračuna v Kranju si lahko ogledate na spodnjem posnetku.

Prva liga TS Olimpija poglobila krizo Gorice, Lotrič potopil Aluminij

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:56 21. April 2019.

    Sodniki so v slovenski prvo ligi nasploh sramota nogometa!! Z tako pristranskim sojenjem uničujejo naš nogomet! Posebno sramotno sodijo v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.