S to čestitko Dončiću je zmagal

Foto: Profimedia
V poplavi čestitk, ki jih je prejel Luka Dončić za naziv novinca leta, je izstopal zapis košarkarja Portlanda.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je bil po imenovanju za rookieja leta v ligi NBA deležen mnogo čestitk, slovenske ljubitelje košarke pa je navdušil zvezdnik Portlanda Jusuf Nurkić. Ta je sicer ob koncu rednega dela sezone staknil hudo poškodbo, Portland pa je tako v končnici zahodne konference nastopil zelo oslabljen. 

Rivalstvo Tako je Young čestital Dončiću

Bosanska zver, takšen je nadimek Nurkića v ligi NBA, je v svoji mladinski karieri sicer igral tudi v Sloveniji, bil je član Zlatoroga, očitno pa mu je v spominu ostalo še nekaj slovenskih izrazov. Mladega košarkarja Dallasa je oznaćil za žabarja in mu čestital ob osvojitvi prestižne nagrade. 

Nurkić je v tej sezoni blestel pred poškodbo, v povprečju je dosegal 15.6 točke, 10.4 skoka, 3.2 podaje in 1.4 blokade na tekmo. Že med letom je večkrat poudaril, da je najboljši novinec prav Dončić.

Grk postal MVP Naposled znan novinec leta v NBA

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:58 25. Junij 2019.

    Zanimivo, Bosanec mu je lepo čestital v slovenskem jeziku. Večina slovenskih veljakov pa bo najbrž uporabila angleščino.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.