Saj ni res, pa je: dva proti nobenemu, razplet pa komičen!

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Nogometne tekme včasih ponudijo zares neverjetne akcije.
Oglej si celoten članek

V noči z nedelje na ponedeljek po srednjeevropskem času je bila v mestu Paraná odigrana tekma argentinskega ligaškega pokala med domačim Patronatom in Gimnasio iz La Plate.

Patronato je že v prvem polčasu ostal brez izključenega osrednjega branilca in je večino srečanja prežal na protinapade.

Video Sodniška farsa v Kopru, posnetek šokira

Izvrstno priložnost so domači dočakali v zaključku tekme. Proti vratarju sta po slabo nastavljeni "offside zanki" stekla Germán Rivero in Fernando Luna, po nesmotrnem posredovanju čuvaja mreže sta se povsem sama znašla pred praznimi vrati.

Rivero je žogo nerazumljivo držal v nogah, medtem ko je Luna kričal, da bi dobil podajo. A Rivero je mencal in mencal, tako da je omogočil posredovanje vračajočemu se nasprotniku.

Luna je bil razumljivo čisto iz sebe in je na zelenici glasno bentil. Akcijo si lahko ogledate na priloženem posnetku (od 2:35 naprej).

Po štirih tekmah ligaškega pokala ima Patronato na računu zgolj eno točko, Gimnasia pa pet. Obe ekipi sta trenutno na mestih, ki ne zagotavljata napredovanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.