Šport > Nogomet
5538 ogledov

Sodniška farsa v Kopru, posnetek šokira

Slavko Vinčić FC Koper ND Gorica PrtSc
Na primorskem derbiju se je zgodila sporna situacija. Goričani so bili grobo oškodovani.

V soboto sta se na Bonifiki udarila domači Koper in gostujoča Gorica. Primorski obračun se je končal z remijem (1:1), a "vrtnice" so imele po tekmi veliko pripomb na sojenje.

Obalni prvoligaš je po vodstvu Gorice z 0:1 do svojega edinega gola na tekmi in posledičnega izenačenja prišel na, milo rečeno, sporen način.

NK Domžale NK Celje Prva liga TS Šport Prvaki v vzponu, Aluminij ostal na dnu

Po diagonalni podaji proti Žanu Žužku je slednji v kazenskem prostoru gostov slabo sprejel žogo in omogočil izbijanje Aleksandru Bjelici.

Branilec je z žogo zadel Žužka, ta je začel padati že pred kontaktom z žogo, čeprav se ga ni dotaknil prav nihče. A glavni sodnik Slavko Vinčić je odločno zapiskal in pokazal na belo točko. Celotno situacijo si lahko ogledate na priloženem posnetku (od 2:05 naprej).

Mariborski delilec pravice je začudenemu Bjelici pokazal celo rumeni karton, zaradi ugovorov ga je dobil tudi strelec goriškega gola Semir Smajlagić. Enajstmetrovko je realiziral Nardin Mulahusejnović in prinesel remi domačinom.

Koper je po 12. kolu na tretjem mestu z 20 točkami, Gorica je predzadnja, deveta z desetimi točkami.

Senol Günes "Ni bilo prvič..." Šport Turški nogometni selektor besno udaril po Slovencih
Komentarjev 5
  • Žurnalček 14:52 23.november 2020.

    Ofsaida ni bilo , samo ni mi jasno, kdo je napravil faul . Če nekdo z nogo udari drugega v prsa , ta pada nazaj ne pa naprej ! Folirant do foliranta ! ! VAR bi moral vse takšne zaigrane ...prikaži več prekrške , po tekmi pregledati in s 5 tekmami kaznovati vse folirante !

  • prebivalec 09:07 23.november 2020.

    Zato pa pr nas nimam VAR da lahko sodniki in stavničarji služijo lepe denarje in prirejajo rezultate. Drugega siob videnem ne morem misliti. Kje je sedaj NZS in kakšno nagrado bo z njihove strani dobil sodnik.

  • Avatar Leon
    Leon 08:36 23.november 2020.

    Nogometni sodniki so nedotakljivi . Španska liga je kriminal zato bi FIFA in UEFA morali NUJNO ukrepati.

Sorodne novice