Šport > Nogomet
1539 ogledov

Po posredovanju policije na zabavi: Največja napaka v mojem življenju

Slavko Vinčić Profimedia
Obrazložitev slovenskega sodnika.

Slovenski nogometni sodnik Slavko Vinčić je bil med udeleženci zabave v bližini Bijeline, ki jo je prekinila policija. Ta je aretirala 35 oseb, devet žensk in 26 moških, pri tem pa zaplemnila kokain in orožje. V afero z organizirano prostitucijo, ki naj bi jo vodila srbska starleta Tijana Maksimović, sicer znana predvsem pod imenom Tijana Ajfon, je tako vpleten tudi 40-letni sodnik.

"Po sestanku z nekimi poslovnimi partnerji je sledilo povabilo na slavje na nekem ranču, na katerega smo se odzvali," je za 24ur.com dejal Vinčić, ob tem pa udeležbo na zabavi pokomentiral kot: "Največja napaka v mojem življenju!"

sodnik rdeči karton Zasačen Šport Slovenski sodnik sredi škandala z drogami in prostitutkami

"Po policijski raciji smo bili vabljeni na informativni razgovor, kjer sem pojasnil, da teh ljudi sploh ne poznam, nakar so mi dali zeleno luč, da se lahko vrnem domov, in trenutno se vračam v Slovenijo," je še dodal.

Vinčić je v tej sezoni odsodil tri tekme v ligi prvakov, udeležba na zabavi pa bi lahko vplivala tudi na nadaljevanje njegove sodniške kariere. Integriteta mu s vpletenostjo v zabavo z drogami in prostitutkami vsekakor ni zrastla.

Diplomirani inženir telekomunikacij je direktor inženirsko-montažnega podjetja v Mariboru, kar naj bi bil tudi razlo za njegovoo pot v Bosno in Hercegovino.

 

Komentarjev 4
  • ode 07:44 30.maj 2020.

    Le zakaj bi priznal, saj ga nič ne stane, če se zlaže, saj živi v edini državi v vesolju, kjer se laganje splača.

  • ode 07:35 30.maj 2020.

    Vikend(hiša) je tako majhen, da ni mogoče, da bi njej gostili dve ali več različnih, ločenih skupin (26 oseb). Izgleda, da so prišli vsi naenkrat v isti skupini poznanih oseb. https://www.blic.rs/vesti/hronika/vila-bazen-audi-i-bmw-ovo-je-luksuzna-vikendica-u-kojoj-je-starleta-tijana-ajfon/wepq2ey

  • Avatar Carnilitta
    Carnilitta 01:14 30.maj 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke - B︆︆︆︆r︆︆e︆︆d︆︆︆︆h︆︆o︆︆t︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m