Šport > Nogomet
3088 ogledov

Slovenski sodnik sredi škandala z drogami in prostitutkami

slavko vinčić Epa
V policijski raciji je bilo aretiranih 35 ljudi. Na zabavi je bilo prisotnih tudi več slovenskih državljanov.

Slovenski nogometni sodnik Slavko Vinčić se je znašel v aferi, ki je izbruhnila v Bosni in Hercegovini. Kot so poročali številni mediji v BiH, Srbiji in tudi Sloveniji, je bil mednarodni sodnik prisoten med veliko aretacijo, v kateri je policija zasegla drogo in orožje.

Mediji v BiH in Srbiji so poročali, da je policija v okolici Bijeljine aretirala 35 ljudi. Kot pišejo, je šlo pri tem za organizirano zabavo s prostitucijo, orožjem in prepovedanimi drogami oziroma kokainom. Zabave se je udeležilo tudi nekaj slovenskih državljanov, med imeni, ki so jih v BiH in Srbiji spravili v javnost, pa je bilo tudi Vinčićevo.

Mariborski sodnik, ki ima tudi izkušnje s sojenjem v elitni ligi prvakov, je bil zaslišan kot priča, njegova vloga pa ni točno definirana, piše portal Nogomania.

Portal 24ur.com, ki piše, da Vinčić ni bil med organizatorji zabave, je pa bil prisoten med policijsko racijo, poroča še, da je predsednik Zveze nogometnih sodnikov Slovenije Vlado Šajn potrdil, da gre pri tem dejansko za slovenskega sodnika.

Dodal je, da gre pri tem za naključje in da je bil Vinčić ob nepravem času na nepravem mestu.

 

Komentarjev 2
  • Žurnalček 15:41 29.maj 2020.

    Zakaj je ta članek na športi strani in ne na Črni kroniki sprašujem pa Urednoištvo !

  • Žurnalček 11:13 29.maj 2020.

    Vaso Šain, južnjak, ki ima Balkansko moralo izjavi ,da se je Vinčeć našel ob nepravem času na nepravem mestu ! Vprašanje za tega balkanca , ker mu ga takoj ni zastavil novinar pa je : Vaso Šain kdaj je pravi ...prikaži veči čas za obisk kupleraja oz. javne hiše in uživanje kokaina Zaslišan kot priča ? Aretiran in zaslišan kot udeleženec, jebo te bog priglupi Vasine , pa nije gledao preko ograde !!!! Zaradi takšne izjave, bi tegale Vaskota bilo potrebno TAKOJ ZAMENJATI , da ne sramoti več Slovencev s balkanizmi